Home    Goede doel    Doe mee    Nieuws

Ons goede doel.

Vzw Villa Max is een kwalitatieve en dynamische organisatie die gezinnen met een ernstig ziek kind een unieke en kosteloze vakantie aanbiedt. Als één van de kinderen ernstig ziek is dan heeft dit een grote impact op het hele gezin.  Samen op vakantie gaan is dus niet evident. Villa Max maakt dit voor hen wel mogelijk!

Tijdens een Villa Max vakantie worden 6 gezinnen samen uitgenodigd.  Ieder gezin krijgt een eigen en aangepaste woning ter beschikking. Tijdens het verblijf kan het gezin rekenen op een uitgebreid aanbod van leuke activiteiten en de nodige (zorg)ondersteuning. En dit zowel van een groot netwerk van vrijwilligers als van professionele zorgverleners. Op voorhand worden de (zorg)noden besproken en zorgt het team voor de nodige hulpmiddelen en/of helpende handen.

Onze vakanties gaan door in de (zorg)aangepaste huisjes van Casa Ametza. Hierdoor kunnen we tijdens één Villa Max week zes gezinnen tegelijkertijd een fijne en deugddoende vakantie aanbieden. Deze huisjes zijn gelegen in het park van Brasschaat en vlak bij het zwembad.

Villa Max neemt de kosten van het verblijf en van verschillende leuke activiteiten (pretparkbezoek, cinema, kinderanimatie, gezamenlijke barbecue, ...) op zich.

Meer info kan u steeds terugvinden op www.vzwvillamax.be

 

Antwerpen I Brasschaat I Deurne I Ekeren I Geel I Heist-o/d-Berg I Herentals I Lier I Lommel I Malle I Mechelen I Mortsel I Turnhout I Waasland

Meer info kan u steeds terugvinden op www.vzwvillamax.be